FAMILIEFOTOGRAFIE

IMG_6632bewerkt kleinFamiliefotografie

Vastleggen van familiemomenten, omdat de tijd soms voorbij vliegt. Vereeuwig jouw mooie familie momenten met een professionele fotoshoot, omdat deze herinneringen niet vervagen in een fotolijstje.
Familiefoto’s zijn altijd leuk, maar soms wel lastig, vooral omdat er zelden foto’s zijn waarop iedereen lacht en zijn ogen open heeft. Met een professionele shoot zorg ik ervoor dat de hele familie goed op de foto staat, zodat jullie allemaal met een glimlach naar huis gaan met mooie foto’s!

De foto’s kunnen worden gemaakt bij mij in mijn fotostudio, of een op een door u gekozen (buiten)locatie. De fotoreportage duurt ongeveer 1 uur (afhankelijk van het aantal personen max. 12). Er worden veel foto’s gemaakt en de mooiste ontvangt u na ongeveer 3 weken bewerkt in hoge resolutie. Voor een extra mooie fotoshoot, zie ook mijn handige kledingtips.

Prijsinformatie familiefotografie

De onderstaande prijzen zijn inclusief een dvd met de door mij geselecteerde foto’s. Geen gedoe met nabestellingen of eventuele verrassingen verrassingen achteraf.

 • Gezinsreportage vanaf € 95,00 (weekend  + € 20,00 )
 • Familiereportage vanaf € 150,00 (weekend + € 25,00 )
 • Huisdierfotografie (40 minuten) € 75,00 (weekend + € 20,00)

Voorwaarden

 • Alle prijzen zijn inclusief een dvd met de door mij geselecteerde foto’s in hoge resolutie tenzij anders vermeld.
 • Voor de juiste kwaliteit en kleur van een afdruk en overige nabestellingen is het advies om dit via Marjet van Ruitenbeek Fotografie te laten verlopen (prijzen op aanvraag).
 • Marjet van Ruitenbeek Fotografie is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken of fotoproducten, welke door jezelf of derden zijn gemaakt.
 • Marjet van Ruitenbeek Fotografie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk, wanneer het eindprodukt afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van je computer/laptop/ipad. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beedscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm (zoals die waarmee Marjet van Ruitenbeek fotografie werkt), waardoor je kleuren op je eigen beeldscherm anders kunt ervaren dan de kleur en/of helderdeid van de foto’s in werkelijkheid. Je hebt in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.
 • Marjet van Ruitenbeek Fotografie behoudt zich het recht voor om foto’s te gebruiken voor op de website, social media en/ of andere promotiedoeleinden.
 • Meer uren worden gerekend met 1/4, 1/2, 3/4 of 1 heel uur.
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reisuren (€ 15,00 per kwartier, en reiskosten a € 0,39 per km).

Voorbeelden familiefotografie


Neem direct contact op via het onderstaande formulier