FOTOGRAFIE FEESTEN EN (KINDER)PARTIJEN

Feesten en (kinder)partijen

Op zoek naar een fotograaf voor feesten en verjaardagen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kom graag langs om foto’s te maken van deze gelegenheid. Ook bijvoorbeeld foto’s voor de uitnodiging, voor gekke feestelijke foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een cake-smash-fotoshoot, voor hilarische herinneringen! Voor kinderverjaardagpartijtjes kan een verkleedbox worden gehuurd, of ze kunnen zich laten schminken. Of voor de echte voetbalfans kan ik een fotoshoot maken waarbij iedereen verkleed is in het shirt van zijn/ haar favoriete voetballer, waarbij ik mooie actiefoto’s maak op het veld.

De foto’s kunnen worden gemaakt bij mij in mijn fotostudio, of een op een door u gekozen (buiten)locatie.  Voor een extra mooie fotoshoot, zie ook mijn handige kledingtips.

Prijsinformatie feesten en (kinder)partijen

De onderstaande prijzen zijn inclusief een dvd met de door mij geselecteerde foto’s. Geen gedoe met nabestellingen of eventuele verrassingen achteraf.

 

  • Fotoshoot ( ± 1 uur) vanaf € 95.00. (Weekend + € 20,00)  Meeruren mogelijk, mits vooraf overeengekomen.

Voorwaarden

  • Alle prijzen zijn inclusief een dvd met de  door mij geselecteerde foto’s tenzij anders vermeld.
  • Geen gedoe met nabestellingen of eventuele verrassingen achteraf.
  • Marjet van Ruitenbeek Fotografie behoudt zich het recht voor om foto’s te gebruiken voor op de website, social media en/ of andere promotiedoeleinden.
  • Meer uren worden gerekend met 1/4, 1/2, 3/4 of 1 heel uur.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reisuren en  reiskosten a € 0,39 per km (10 km binnen straal pc 3861 ML vrij)

Voorbeelden feesten en verjaardagen


Neem direct contact op via het onderstaande formulier