BLOG

2019-05-18 Sparta Nijkerk – Berkum 3-0

19 mei 2019, Posted by Marjet in Nieuws, Sportfotografie

v.v. Sparta Nijkerk wint ook van Berkum en staat met nog 1 wedstrijd te gaan op de eerste plaats in de Hoofdklasse B. Spannend dus as zaterdag in Assen tegen ACV. Aan het eind van de laatste thuiswedstrijd werd afscheid genomen van de vertrekkende spelers en stafleden en Nico Fiegen werd benoemd tot lid van verdienste bij vv Sparta Nijkerk en erelid van de St. Businessclub

Sparta Nijkerk wint met 3-0 van Berkum Rob Diderik Eric Speelziek
Sparta Nijkerk wint met 3-0 van Berkum Rob Diderik Eric Speelziek
Sparta Nijkerk wint met 3-0 van Berkum Rob Diderik Eric Speelziek
Sparta Nijkerk wint met 3-0 van Berkum
Bekijk hier de hele reportage

Nabestellen foto’s?  Dat kan op fotopapier, canvas, hout, aluminium, muismat, puzzle, telefoonhoesje, t-shirt, sleutelhanger enz. Klik hiervoor op de oranje button (bestel) hieronder en bekijk de vele mogelijkheden en laat je foto’s makkelijk thuisbezorgen. Ook downloaden of afdrukken van foto’s is nu mogelijk.

Bestel hier de fotos van Sparta Nijkerk Berkum

Klik hier voor alle foto’s van Marjet van Ruitenbeek die besteld kunnen wordent>