BLOG

2019-05-25 Sparta Nijkerk grijpt naast de titel.

26 mei 2019, Posted by Marjet in Nieuws, Sportfotografie

Zo’n 500 supporters gingen in ‘t oranje getooid mee in de bussen naar Assen om Sparta Nijkerk aan te moedigen maar helaas geen kampioenschap voor v.v. Sparta Nijkerk. Sparta Nijkerk moest winnen maar door een late tegengoal werd het 1-1 tegen ACV. Excelsior ’31 wint de titel en Sparta Nijkerk speelt nacompetitie.

Verslagenheid bij v.v. Sparta Nijkerk
Verslagenheid bij v.v. Sparta Nijkerk
Verslagenheid bij v.v. Sparta Nijkerk
Verslagenheid bij v.v. Sparta Nijkerk
Bekijk hier de hele reportage

Nabestellen foto’s?  Dat kan op fotopapier, canvas, hout, aluminium, muismat, puzzle, telefoonhoesje, t-shirt, sleutelhanger enz. Klik hiervoor op de oranje button (bestel) hieronder en bekijk de vele mogelijkheden en laat je foto’s makkelijk thuisbezorgen. Ook downloaden of afdrukken van foto’s is nu mogelijk.

Bestel hier de fotos van ACV-Sparta Nijkerk

Klik hier voor alle foto’s van Marjet van Ruitenbeek die besteld kunnen wordent>