BLOG

2019-12-18 KNVB beker Sparta Nijkerk – NAC 0-1

19 dec 2019, Posted by Marjet in Nieuws, Sportfotografie

Sfeer, voetbal, spanning, sportiviteit, rivaliteit, emotie, alles wat een voetbalwedstrijd leuk maakt was er tijdens de 2e ronde van het KNVB bekertoernooi tussen Sparta Nijkerk en NAC. Helaas voor Sparta Nijkerk scoorde NAC de 0-1 in de eerste minuten van de verlenging maar makkelijk ging het niet voor de profs van NAC. Benieuwd wat Sparta Nijkerk in 2020 voor ons in petto heeft.

KNVB beker Sparta Nijkerk - NAC
KNVB beker Sparta Nijkerk – NAC
Scoringskans voor Bryan Burgerhout xv
Scoringskans voor Bryan Burgerhout in de vijfde minuut
Bekijk hier de hele reportage

Nabestellen foto’s?  Dat kan op fotopapier, canvas, hout, aluminium, muismat, puzzle, telefoonhoesje, t-shirt, sleutelhanger enz. Klik hiervoor op de oranje button (bestel) hieronder en bekijk de vele mogelijkheden en laat je foto’s makkelijk thuisbezorgen. Ook downloaden of afdrukken van foto’s is nu mogelijk.

Bestel hier de fotos van Sparta Nijkerk - NAC

Klik hier voor alle foto’s van Marjet van Ruitenbeek die besteld kunnen wordent>